Läkarbesök nr 2!!!!!!!!

JAJAMENSAN!!!! Hemma från läkarbesök nr 2. Helt galet!

MEN INNAN JAG BÖRJAR SÅ HAHAHHAAHHAA MÅSTE BERÄTTA VIDARE OM MIN MAGE. Jag överdrev alltså INTE i förra inlägget. JAG HAR GÅTT UPP 6 KILO, HAHAHAHA. Noooooooo. Man ska liksom gå upp ca 10 eller max 15 kilo TOTALT. Och jag är ju alldeles precis i början. INTE OK.

Men idag skrev vi journal hos läkaren! :D Jag har inte HIV, är vaccinerad mot röda hund, blodgrupp 0, Rh(d)-positiv och ett blodtryck på 116/40 (vad nu det betyder...). Mycket spännande!

Sen fick han plötsligt en knäpp och ville att jag skulle lägga mig på bänken för att han skulle lyssna på hjärtljud med en doppler. Eeeh, okej, tänkte jag, eftersom att jag inte trodde man kunde göra det på minst många veckor till. Mycket riktigt så lyssnade han och lyssnade och sprang ut&in för att hämta nyare modernare maskiner. Men nåt annat ljud än min puls fick han då inte fram. "Du är så dominerande". Såg sen på mitt hälsokort att han skrivit att jag var i v. 16. Han måste alltså räknat fel och därför utgått från att man skulle kunna höra. Ändå orolig.

Bästa av allt var iofs när jag tittade på min journal:

SM: (sista mensen) 30.12.2009 (lagom till nyår, minns det så väl!)
Termin: (när barnet beräknas) 08.10.2010

HAHA NOOOO, MIN FÖDELSEDAG LIKSOM. ÄR DET MÖJLIGT!!??!??!?!?

Kommentarde detta för blodprovsdamen som skrattade och sa "Ja, då blir det väl inget mer födelsedagsfirande för dig. I fortsättningen så blir det bara ungen". Vilket ju är sant. :O Vem bryr sig om gamla vuxna mamman när barnet fyller år liksom. ORÄTTVIST! :(

Tjockis!

Oj.... tiden verkligen springer iväg. Helt galet. Går in i vecka 12 på onsdag. Och har möjligtvis världens tjockaste mage. Hahaha. Det är verkligen komiskt. Överallt läser man att magen inte ska synas förren i v 20 eller nåt. Kan verkligen bara ha gigantiska tröjor och inte knäppa knappen på jeansen. Står jag rakt upp och tittar ner så kan jag inte ens se mina fötter för att magen är ivägen. HAHAHA. Snygg som bara den!

I fredags var jag ute med dagis-jobbet och hade på mig en klänning som jag absolut planerat skulle dölja detta faktum. Medans jag stod i badrummet kom Jonny in, skrattade lite och klappade och pussade på magen som tydligen inte alls hade förvandlats till osynlig. Hahaha, ute verkade dock ingen märka något och köpte totalt min förklaring om att jag inte kunde dricka för att jag skulle på jobb tidigt nästa dag. Satt smart som jag är och smuttade lite på en 3e-del av en öl hela kvällen!

Nejmen nuuu vill jag att tiden ska gå lite snabbare så Jonny snart kan komma hem från jobbet kl 11 så vi kan åka till lääääkaren igen. Iiih. Jag längtar!!!!!! <3 <3 <3

VÅR BEBIS LEVER <3

Ååååååååååå nu har vi varit på vul (för ungefär en miljon dagar sen visserligen men..). Hjärtat slog och han mätte den till 10 mm. Ååå vad vi är lyckliga här hemma nu.

Visserligen var det VÄRLDENS vidrigaste undersökning. Hahaha. Jag har aldrig gått till någon gynekolog innan och visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig. Men det var verkligen DEEEN stolen. Som på film ungefär. Uuh. Och han (HAN LIKSOM, HAN) bara "så, nu kan du klä av dig och hoppa upp i stolen" sen drog han på sig sina handskar dränkta i tallbarsluktande glidmedel och sa att han skulle känna lite på min livmoder(!) som var lite stor - som den skulle vara. Sen tog han prover med typ stickande träpinnar (?) och till sist en gigantisk kamera. HAHA, den personen som skrev det där med tandborsten måste minst sagt vara synskadad. Vi pratar snarare om en avsågad trästam eller nåt. HAHA. Nåväl. Sen skrattade han och pekade på min urinblåsa som dykt upp på skärmen, och sen tillslut på bebiiisen. <3 JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!!!!!!

Var alldeles super-tvungen att springa och köpa ett par baby-strumpor i miniformat efteråt. Åå.


RSS 2.0