Livstecken!!!!

Hejsan ojdå & jag ville bara informera om att jag fortfarande är i liv, att jag har mindre än 100 dagar kvar enligt familjeliv.se-s beräkning (98!) och att jag alldeles förtjusande tjock! :D

Nu straxis så kommer Jonny hem nytränad och fin och efter att vi ätit upp lasagnen som står i ugnen så ska vi eventuellt åka och köpa/boka tvättmaskin! HELT GALET SKÖNT. Imorgon ska vi på visning nummer 3 denna veckan. Spännande!


SPJÄLSÄNG!! <3

Haha i måndags damp det ner reklam från IKEA i brevlådan. Och vad ser jag på förstasidan om inte en barnsäng som brukade kosta 900kr till nu 295:-. Ooohh tänkte jag, det passar ju perfekt eftersom att vi ändå kör förbi IKEA på onsdag när vi ska till Sandvika. "Hmmm, den kanske säljer slut fort?", tänkte jag senare under dagen. "Kanske vi borde åka imorgon istället? Kan ju flytta fram Sandvika en dag. Smart. Effektivt. Så gör vi."
På kvällen var jag instinktsfullt nervös och slogs av tanken "Borde vi åka nu på en gång? Tänk om, tänk om, tänk om?"

Det ena ledde till det andra och ett tag senare satt vi i bilen påväg till IKEA. Orosmolnen väcktes dock på riktigt först när vi kom in genom dörrarna och ser folk flockas runt en av skylt-sängarna för att skriva upp hyllnumret till plockklagret. "Eh, kanske vi borde gå och hämta sängen först? Så kan vi titta på resten sen?".

Yes. Så alltså ansluter vi oss till mängden och antecknar samma nummer som redan står på dussintals andra lappar. Hyllnummer. Platsnummer. Sedan vandrar vi iväg. Till rätt hylla. Rätt plats. = TOMT. Tomt. Tomt. Tomt.

NOOOOOOOOOOOOOOO. Vår säng.

Hinner gråta i en minut innan resten av flocken ankommer (ah, vi var snabbast!). Konstanterar att alla var ute efter samma sak. Jahapp. "Men titta. Där uppe är ju fler!", utbrister någon och pekar mot en pall typ på översta hyllan närmast taket. "Vi går bara och hämtar en anställd" ....nejhej, dom fick tydligen inte använda trucken när det var folk i butiken. Säkerhetsskäl, deklarerar dem. Idioter.

Hmmm. Vid det här laget står det säkert 30 stycken förbannade gravida kvinnor och lika många blivande pappor/mormödrar osv, och i tillägg minst lika många på jakt efter stackars numera panikslagna anställda som skälls ut efter noter.

Efter en timme ringer någon chefen som lovar att komma. .......ytterligare en halvtimme, ytterligare gravida kvinnor/irriterade hyenor, och massvis av telefonsamtal senare HAR NÅGON FIXAT BIFFEN!!!!

En stackars liten anställd tjej börjar skriva upp en kölista som på något sätt ska avspegla vilken ordning vi kommit i och sen HALLELULEJA rullas det in en pall. VI HAR FÅTT VÅR SÄNG!!!!!!!! <3

OCH NU BARA LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR JAG TILLS IMORGON NÄR SNICKAREN GÅTT HEM SÅ ATT VI ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN KAN BÖRJA SMÄLLA UPP MÖBLER I VÅRT FINA FINA FINA BARNRUM. IIIHH. <3


Sjätte månaden!

Insåg precis att jag redan är i sjätte månaden. 6:E MÅNADEN. Hur sjukt är inte det? Det har verkligen gått helt galet fort. Om 4 månader så är han snart här. Hos mig. Åå.

Jag har förresten köpt mina första mammabyxor! :D Aah. Slut på röda märken längs sömmen hela benet ner och uppknäppta knappar. Helt sjukt sköna och jag misstänker att jag kommer överanvända dem hela sommaren. För övrigt får jag erkänna att jag börjar må psykiskt dåligt över min numera gigantiska kropp. HAHA. Så himla ful verkligen. OK liksom med stor mage, för det hör till. Men elefantlår och tre gånger så stor rumpa är då rakt inte lika ok. Kan han inte bara komma ut så jag kan börja träna (OCH BANTA!). Snacka om att jag kommer vara snygg nästa sommar. Ni kommer tappa andan när ni ser mig med mina magrutor och välfixade hår. (känner mig väldigt realistisk). Brun ska jag förresten också vara. Tokbrun. Som kompensation för att jag inte får sola något iår.

Åååå igår satt jag förresten med Madeleine och Frida på en uteservering inne i stan. Min mage och deras barnvagnar och glada bebisar som dricker äppeljuice. Nästa år är min ganska så prick lika stor och det är ju bara helt sjukt är tänka på. 


RSS 2.0