Londoooon <3

Jag är stressad gånger tusen tusen men det gör inte så mycket för jag ska bara packa färdigt, äta lite, fixa mig själv och sen ta mig hem till Linnéa & Carro FÖR IKVÄLL GÅR PLANET TILL LONDON!

Åh. Jag gråter nästan några små tårar för att jag inte sitter med en lyxig drink nu som man borde göra för att komma i riktig resstämming men jag ska nog överleva det också. För om 5 månader kommer bebis. <3 (IIIIIHIHI)


VILL TILL LONDON IMORGON

Ååå jag vill till London imorgon. Vill vill vill. Måste verkligen bli frisk innan. :( Det är FAKTISKT inte förren 10 på kvällen som flyget går. Det betyder att jag har en massa timmar på mig att bli frisk. Tjohej!

Planen är att:
1. Sova sova sova och inte ens resa sig ur sängen förren tidigast imorgon eftermiddag.
2. Försöka få i sig någonting vadsomhelst. Behöver inte ens vara supernäringsfullt. Inga krav. VAD SOM HELST.
3. Genom att fullfölja denna plan kanske kan få tillbaka åtminstone nåt eller några av mina förlorade kilon.

Ni kan förresten glömma att få se gravidmage nu. Jag är endast superspinkig, tanig och äcklig.

Men jag är bättre än igår och JAG SKA VÄL BANNE MIG SE TILL ATT KOMMA IVÄG!!???! HERREGUD JA.

Insåg idag hur fantastiskt ledsamt det blir att inte kunna köpa tusentals bebiskläder i London pga av att vi inte ens vet om det blir flicka eller pojke än! :( Som tur är så utsmidde jag tidigare idag några planer för att lösa detta:

Plan 1: Helt enkelt ringa sjukhuset och be om en akut-ultraljuds-tid pågrundav nödsituation. Genom att förklara omständigheterna med att jag ska besöka primark utan vetskapen om jag borde köpa rosa eller blåa bodysar så förväntar och utgår jag från att få medlidande och förståelse nog för att detta inte ska vara något problem att få ordnat.
Plan 2: Åka in till gynakuten inatt och klaga över plötsliga magsmartor i kombination med blödningar. Efter att de då via ultraljud sagt några lugnande ord om att bebis mår helt fint så borde det finnas utrymme att lite snällt inflika en fråga om de kan se könet. Givetvis på ett sådant diskret sätt att de inte fattar misstanke om att det var denna frågan som låg bakom själva besöket.
Plan 3: Åka till en privatklinik och snällt betala de 1000-1500 det kostar.

Äckelsjukdom

Uuuuuhhhh jag mår iilla. Och för en gångs skull inte pågrundav bebis i magen. Vilket naturligtvis var min första tanke när jag vaknade tidigt tidigt igår av att jag behövde spy. Att jag sen fortsatte och fortsatte och fortsatte att spy minst två gånger i timmen genom hela dagen och lyckades räkna upp mig i minst 20-25 gånger och 3 kg lättare innan mamma övertalade oss att ringa sjukvårdsupplysningen förändrade den inställningen lite.

Hon i telefonen lugnade oss lite med att säga att barnet alltid tar den näringen som finns först, och att det istället är jag som får lida. Men att jag naturligtvis inte kunde gå så flera dagar. Blev det värre eller fortsatte så under natten så skulle jag komma in för dropp. Inte ok.

Är egentligen inte rädd för vanlig magsjuka men herregud... det där var INTE vanlig magsjuka. Det var katastrof. Men idag är iaf mycket bättre! :) Bara spytt 3-4 gånger och sovit massa under natten = braa. Nu väntar jag på att Jonny ska komma hem med vätskeersättning och sen kanske jag vågar mig på att äta en youghurt... eller åtminstone en tesked saft som sjukvårdsdamen rekomenderade... hmm.

Och inom 30min måste jag ringa till Adecco och lämna besked om jobb. JAG VILL JOBBA IMORGON. Vill. Vill. Vill. Kan inte illamåendet, huvudvärken och febern bara försvinna? :( Kan jag chansa...? Hmmm.

Idag är det åtminstone exakt två veckor till ultraljud och det känns sjuuuuukt. POJKE ELLER FLICKA LIKSOM. NAMN? HERREGUD.

Du är på dag 111 av 280. (39,6%)

Gud vad läskigt. 39,6 är nästan 40. Åtminstone när man har feber. 40 är nästan 50. (absolut inte när man har feber). Men 40% är nästan hälften. Snart har halva tiden gått. Helt galet.

"Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Redan nu har barnet troligen utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen"

Hihihi 16 cm. På ultraljudet var den (älskar "den") 5,5. Nu går det foooooort.

I vilket fall som helst så är Annelie & Rasmus här på besök denna helgen! :) Vi leker i köpcentrum, badar, har picknick och ser alla dåliga filmer som existerar i vår samling. Mysigt! Förra veckan var Jonnys mamma + lillasyster här. Då var det pååsk och vi gjorde världens mest misslyckade fondue och åt 4 kg svenskt godis. Jag har fortfarande inte plockat bort påskpyntet. Men det är ok, för påskriset är så himla sött med alla fjädrar. <3 Det ska nog få stå där till jul. Bra idé!


LYCKA <3

Åååååhhh jag skulle kunna skriva en hel bok om hur magiskt det var på ultraljudet i onsdags förra veckan!!!!!!!! Men det ska jag bespara er! Åtminstone nästan. ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHH!!!!! Den sparkade, och viftade med armarna och simmade runt och runt och runt och hjärtat tickade och magen var tjockis och aaaaaaallt var... ååh. Jag är lycklig. Vi är lyckliga! Allting svämmade över.

Att vi fick med oss inte mindre än 16 bilder hem skadade ju knappast heller!!!!!! ÅÅÅH. IIIH. HIHIHI. Okejdå. Skriva normalt.

Efteråt sprang vi in & ut i Oslos utbud av babybutiker och ville köpa mest allting! Sen åkte vi till tågstationen för att möta min fina Gabbi som skulle komma med bussen. Och helt plötsligt från ingenstans står SOFIA där som världens överraskning nummer 1. JAG FATTAR INGENTING MEN JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN OCH 24 MARS VAR UTAN TVEKAN EN AV MINA TOPP 10-DAGAR.

Lyyyyyyyyyyyyyyyycka. <3<3<3

HIIHIHI.

Snart ska hela världen få veta också för såfort Jonny berättat färdigt för familj & så vidare i telefon så får ni se en vaaaaaacker bild på facebook. HIHIHI.

Okej. Nästa inlägg ska bli normalare.

PUUUSS JAG ÄLSKAR HELA VÄRLDEN!!!!!!!!!!!!


(tillägg: lite skrämmande att min blogg har fler läsare än personer som jag gett adressen till!??!)

RSS 2.0