Hemmafru med hus <3

Japp, vi har alltså köpt oss ett hus. Helt galet. Med tre fina sovrum, två toaletter, en liten söt trädgård, en alldeles egen riktig trappa och en vind. Mitt hus. Där jag ska bo. Med min familj. IIHH. <3

Vidare så är jag i vecka 34 nu. Vilket bara känns sjukt att tänka på. I princip så skulle han kunna födas när som helst. Det skulle kanske vara tidigt. Men inte överdrivet eller läskigt tidigt. Inget som man reagerar på. Herregud. Visserligen så kommer min fettobebis förmodligen bestämma sig för att han inte alls har lust att komma varken för tidigt eller mitt på dagen. Jonny tror han kommer i september. Jag lutar mer åt senare halvdel av oktober. Det gäller att vara pessimistisk!

Igår var jag hos barnmorskan och bestämde att jag skulle sjukskrivas resten av graviditeten, på grund av för mycket stress och tung belastning på jobbet(/-en) vilket har lett till en miljon jätteonda förvärkar som kommer ett stup i kvarten.

Så nu ska jag bara gå runt och mysa hemma innan bebis kommer. Förbereda inför mäklarbesök. Rensa ut allt skit vi har. Packa i kartonger och jaaaaaaaa. (Och sakna mitt jobb).

Dagens uppdrag blir alltså att våga mig in på Statoil och ge alla papper till chefen och sen vidare till banken för att reda ut vad ett mystiskt papper jag fick i posten handlar om. Någon tysk bank som antingen vill ge mig pengar eller ha pengar av mig. Jag fattar ingenting. Otroligt proffisionelt att lite står på tyska, lite engelska, lite norska och lite svenska.

(VI HAR KÖPT ETT HUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Lyxfällan nästa!

Ah! Jag hoppas att ni alla kommer följa den norska utgåvan av lyxfällan den närmaste perioden. Tack vare dagens spontanhandel av hus (!) så kommer vi med allra största säkerhet medverka snart! Spännande.

Ååååhh men tills den dagen kommer så är jag sååå lycklig!!! GUD VAD MYSIGT OCH FINT OCH PERFEKT OCH ÅH, ja... spännande att vi inte har råd att köpa några möbler bara. (eller kylskåp, tvättmaskin, diskmaskin etc..), spännande att vi typ måste flytta när jag ligger på sjukhuset och föder, och framförallt spännande att jag inte har en aning om vilken månadsutgift det nya lånet kommer ha, för att inte tala om hurvudare vår lägenhet ens blir såld eller inte...

(Vår kundkonsulent på Nordea är väldigt söt.)

RSS 2.0