Bohuslän!

Dan är nere och lägger Emil och det verkar ta sin lilla tid, så då får jag -äntligen- tid för att uppdatera med ett gäng bilder från vår lilla minisemester i Lysekil. Som för övrigt var alldeles dödsmysig! 
 
Vi hyrde kungarikets förmodligen allra minsta stuga, tryckte ihop oss tre personer i en 80*300-säng, åt massvis med god mat och njöt som tusan i blandat väder på Sveriges allra vackraste kust! 
 
 
 

Bondgårds-besök!

I lördags var vi på besök på en liten bondgård. Emil fick träffa och klappa alla djuren, vi grillade korv och myste! Idag packar vi väskorna och bege oss iväg på en tvådagars minisemester till den svenska västkusten; Lysekil! Vi ska bo på camping, förhoppsningsvis bada massa och titta på en väldans massa andra saker som jag kanske berättar om sen:)
 

Huset sålt med mera!

Hjälp! Här hemma går tempot i 120 och det händer så förfärligt mycket hela tiden. Ska försöka få med en snabbgenomgång på de största händelserna!
 
Vi fick sålt huset! Dessutom ringde landets största tidning och frågade om de fick komma på visningen. De skulle göra ett repotage om att priserna i Drammen stiger mest i landet, och nästa dag var vi uppsmällda på löpsedlar i varenda kiosk och hem + gigantisk två-sidors-artikel inne i tidningen. Jahapp.
 
 
HAN FRIADE! Jag vet att jag redan skrivit det men jag ville bara säga det igen! Vi var på minivisit i Malmö för att fira Petters 50årsdag och tog en liten romantisk dejt kvällen innan festen. Nu är jag helt insnöad på bröllopsplaneringar och har klottrat sida upp och sida ner i en anteckningsbok vigd för temat. Ååå, så kul det är att planera bröllop! :D Datum är satt, lokal och bröllopssvit är preliminärbokad (måste titta!) och vi har valt ut en helt fantastisk plats! Så nöjd!
 
 
Dan & Emil fick lite grabbtid tillsammans medans jag satte mig på bussen för en långweekend tillsammans med alla mina favoritjejer! Vi hyrde vår älskade stuga som vi varit i sedan tusen somrar och tusen nyår-ar tillbaka, myste, grillade och fyllde glas! Väldigt välbehövligt och väldigt fantastiskt!
 
Självklart hade jag glömt kameran...men det här är i alla fall den bilden där flest är med! :)

FÖRLOVADE!

Ååhhwiiihioooii. Svävar på små moln nu!
 
Fredag 6 juli. 2012. Mitt i natten. På en brygga. Med ett tal om förälskelse, kärlek och framtid. Utan kläder. Föll han på knä. Med den vackraste ringen någonsin. Två millisekunder senare flög jag över honom och vi låg ansikte mot ansikte, hand i hand, med vågskalp i bakgrunden och månen som vittne och lovade varande ett liv tillsammans.
 
Så oändligt mycket mer intimt och romantiskt än något restaurangfrieri någonsin kunnat bli!
 
Vi ska gifta oss! Helt otroligt. Helt galet.
 
Jag älskar dig!
 
 
 

RSS 2.0