EMILS FÖRSTA JULAFTON!

Ååh. Emils första jul. Och han...SOV GENOM HELA DAGEN. Vanligtvis vill han knappt sova alls på dagen, men under julafton - självklart. (vilket leder till att han nu ligger pigg som en mört och pratar och sparkar i sängen..klantbebis!) (Tydligen så nästan tuggat sönder sitt fina lejon som han fick av tant Tina också....)

Igår var det äntligen dags att träffa Caroline och söta lilla Devin. Vi var beräknade med bara två dagars mellanrum så pojkarna är nästan nästan jämngamla och HERREGUD vad faschinerad Emil var av en annan bebis. Måste vara åtminstone topp 5 över de mest spännande händelserna i hans liv. Han tittade och pratade och försökte hoppa länge och längre fram för att komma riktigt nära.

På kvällen kom Elin på besök och vi hade lite familjemys-lille-julafton-kväll med chips & julfilm!

Ikväll är vår sista kväll i Malmö. Imorgon kommer släkten på jullunch och sen far vi vidare mot nya äventyr i Stockholm.


 
Tomtedräkten som vi sprungit runt och letat i hela stan efter kunde han ha i ca 5 min... sen var det rätt i smutskorgen. Iofs så var han ändå inte så speciellt förtjust i den...


Emil (och vi också för den delen) fick massa massa fina saker! Av moster fick han bland annat tofflor med skallror i och OJ vad intressanta fötterna blev helt plötsligt!


Devin & Emil! SÅ HIMLA SÖTA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0