Fotografering!!

Igår var jag och Sara med Emil och Julia på fotografering! Sist vi var i stan kom det fram några tjejer med presentkort på en dags fotografering och rabatt ifall man ville köpa bilder. De fixade hår & smink och allt - så himla lyxigt!!

När det äntligen var dags att gå in hade vi två trötta, rastlösa men leksugna bebisar som då rakt inte hade tänkt sitta still ens en sekund och titta in i någon kamera. De hade fullt upp med att utforska, busa runt och riva hela ljussättningen. (puh!) Fotografen tyckte däremot att detta nog var det roligaste han någonsin haft i studion och ägnade nästan mer tid åt att vrida sig av skratt än hålla kameran.

Det absolut sötaste jag någonsin varit med om hände precis när vi nästan var klara: EMIL PUSSADE JULIA. Han kröp fram mot henne, öppnade munnen nästan vidöppen (haha) och nuddade hennes mun, innan han vände och kröp tillbaka. Inte bara en gång, utan flera. Så himla galet otroligt sött! Tjejtjusaren! Julia å sin sida drog upp klänningen och visade upp sig för Emil, så intresset verkar vara ömsesidigt!


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åhh, vilka underbara bilder! :D

2011-08-04 @ 10:09:00
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Sara

haha julia står här brevid mig och pratar till Emil <3

2011-08-04 @ 11:26:35
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Oj vad fina bilder! =)



Ja det är verkligen hans förlust. Jag berätta för sambon och han tycker det är galet hur man kan göra så och inte vilja träffa sitt barn.

Kram!

2011-08-05 @ 10:25:23
URL: http://www.futurum-nobis-est.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0