Borta bra men hemma bäst!

Vi har haft fantastiskt mysiga dagar i Stockholm men det är ändå en alldeles extra speciell känsla när bilen svänger in på uppfarten och man är hemma. Förutom några små detaljer att man måste släpa in tvåhundrafemtiofem väskor (minst!) från bilen och att huset är närmast nollgradigt. Men efter lite extrem-eldning i brasan och en massa varm mat burrade vi (ja; vi. förklarar kanske senare) ner oss nära-nära under tre lager täcken och somnade alldeles perfekt upptinade!

De första nätterna i Stockholm spenderade jag hemma hos Emils farmor. Emil fick busa med sina fars-släktingar och såklart bli lite bortskämd med presenter! Jag fick dessutom en liten tjej-mys-vin-kväll medans farmor passade Emil. Lyx. Lördagen var den dagen som Jonny hade offrat för att umgås med sin son, och jag åkte iväg på julbak & drinkar hos Linnéa, Camilla och Dennis. ...tills en väldigt fin bil, med en väldigt fin vän hämtade upp mig efter en hel dags körning för en kväll med allt från tapas & sangria på mysresturang till natt på galet fint femstjärnigt hotell. På söndagen stusslade vi runt lite i ett vinter-stockholm medans Jonny & Emil hade besök av fler släktingar.

Dessutom fick vi en extra bonusnatt på hotell söndag-måndag som gick i 100%-mystecken. När Emil somnat (emils första hotellnatt!) unnade vi oss pizza i hotellsäng och kröp sen ihop med godis & film. Sen var det plötsligt måndag och dags att åka hem. Men som sagt; borta bra men hemma bäst!


Kommentarer
Postat av: mimmipaj

gudars vad mysigt!!! det är du värd.

2011-12-06 @ 20:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0