Tänder???

Jonny har påpekat i flera veckor att det kanske är tänder på gång. Jag har däremot varit jätteskeptisk, dels för att det ju är supertidigt - han är ju inte ens tre månader än. Och bara för att han helt plötsligt börjat dreggla som en valross (och kanske blivit löjligt intresserad av att tugga och suga på sina händer) så måste det ju faktiskt inte vara tänder.

Men de senaste dagarna har han varit jättegnällig och orolig. Han gråter och skriker och verkar ha jätteont, och det ENDA som hjälper är att han får bita, bita, bita på mina fingrar. Han vägrar den fina bitringen jag desperat köpte till honom, och han vägrar nappen. Men får han låna två fingrar att bita på så blir han knäpptyst?

Dessutom har han lätt feber och dålig mage vilket också var (vetenskapligt obevisade) tecken.

Kanske är tänder trots allt?

Kommentarer
Postat av: Malin, mamma till Ilian

Kul att han utvecklas snabbt tänk så fort det går :-) ! Vi upptäckte ett vitt korn i tandköttet på Ilian väldigt tidigt vi med så dem kommer ibland väldigt snabbt. Har även läst att det kan klia otroligt mycket långt innan tänderna kommer upp, det är ju helt förståeligt när man tänker efter. Inte kul när man inte kan göra så mycket åt deras obehag dock.



Hoppas ni haft en fin jul och nyår! Kram från oss

2011-01-05 @ 22:11:40
URL: http://malinnyberg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0