Sista natten?

Vi har en lite halvläskig plan idag faktiskt: vi ska möjligtvis plocka in Emils säng i vårt rum och testa att lägga honom där inatt! Känns både spännande, nervös, bra och tveksamt. Såklart att det är bra om han lär sig att sova i sin säng, istället för mellan oss. Klart det blir mysigt om vi får sova nära varandra på nätterna igen. Men samtidigt; är vi redo för detta? Är Emil?

Nåja, vi kan ju åtminstone göra ett försök! Det betyder isåfall att han har haft sin sista natt hos oss nu. (det vill säga om allt går som smort och han älskar att sova i sin säng, vilket kanske inte är troligast i världen efter fem månader hos oss!)

 

 
Lilleman, tänk att du en dag ska lämna oss! :(


Kommentarer
Postat av: Malin,

2011-03-04 @ 19:36:30
Postat av: Malin, mamma till Ilian

Råkade trycka enter för fort.. hehe



HEJ och tack för sist :-) Det var kul att äntligen ses. Nu var det ju ett tag sedan igen, det går alldeles för fort och nu är det inte lätt att sitta vid datorn längre med en grabb som är överallt hela tiden.



Hoppas ni har det bra iallafall :-). Spännande med spjälsängssovandet, lycka till!! Vi har tagit bort ena långsidan på sängen och satt den intill vår så han sover i sin säng fast precis brevid mig. Funkar väldigt bra :-)



God helg, kram

2011-03-04 @ 19:39:14
URL: http://malinnyberg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0