Hälsostationen!

Idag var vi som sagt på hälsostationen för 6månaders-kontroll av Emil. Först var vi inne hos hälsosyster och tittade på han vikt- och längdkurvor och sen gick vi in till läkaren som undersökte honom från topp till tå. Fick en massa beröm för att han var strålande glad, otroligt aktiv, stark och nöjd med livet.
Sådant de säger till varje förälder men självklart sitter man ändå där, och ler från öra till för för att de också insett hur otroligt speciell och fin han är.

Längd: 71,6 cm
Vikt: 8945 gram
Huvudomkrets: 44,7

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Låter som det var hur mysigt som helst - det är ju sånt här man ser fram emot :)



Sv: Tack! Jamen visst kände man verkligen lite extra för alla i den där tråden när det lyckades både här och där. För oss gick det ju precis som för er INTE ALLS hur vi än bar oss åt. Ironisk nog så smet någon igenom månaden efter vi slutade försöka (vi hade tänkt lägga det på is till sommaren så jag skulle kunna gå ner i vikt först - trodde det var det som var problemet). Men jag klagar inte om man säger så ;)

2011-05-05 @ 19:19:19
URL: http://reasonstobebeautiful.wordpress.com
Postat av: Ann-Sofie-mamma till Isak

Oj vad han växer bra! :) Är ni långa? :)

Stora killen! Det är så skönt att dem växer som dem ska liksom! :) Isak var till och med mindre vid 7 månaders kontrollen och alla säger att han är stor. :-)

Kram

2011-05-07 @ 08:30:14
URL: http://futurum-nobis-est.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0