Sveriges Nationaldag:)

För några veckor sedan var det 17 mai och hela Norges folkfest. Överallt var det flaggor, människor i folkdräkter och musik. Inte ens en eremit uppe i berget hade kunnat missa vilken dag som var kommen. Så firar norrmännen sin nationaldag.

Idag är det 6 juni. Något som endast ett fåtal lagt på minnet är vår dag. I Sverige firas nämligen inte nationaldagen. I alla tider har det varit en helt vanlig arbetsdag. Först för några år sedan blev det en helgdag (på bekostnad av annandag pingst..). Det är nämligen inte "tillåtet" att vara stolt över sitt land i Sverige. Än mindre att fira nationaldagen. Då är man nämligen automatiskt stämplad som rasist i alla sammanhang.

För att spä på det ytterligare så sjungs inte längre nationalsången i skolorna och skolavslutningen har på många håll slutats hållas i skolorna. Många av våra mest traditionsrika sommarsånger innehåller tydligen någonstans mellan raderna någon undermening om att Sverige är ett fint land. De förbjuds. Har du en flagga i bilen så får du förmodligen rutan sönderslagen.

Jag har sagt det förr men det tål att sägas igen; SKÄRPNING SVERIGE. Ni är så förbannat pinsamma.

JAG SÄGER I ALLA FALL GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SVERIGE!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0